06 - 57275117 klosenco@hotmail.com
Selecteer een pagina

Algemene Voorwaarden

 • Algemene voorwaarden.

  Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle lessen, cursussen, workshops, opleidingen en alle activiteiten die plaats vinden van Modevakschool Klos & Co.

  Door inschrijving gaat de cursist akkoord met deze voorwaarden.

  Wanneer er ingeschreven is voor de wekelijkse naailessen betaald u voor de 1 e van de maand het lesgeld.

  Lesgeld wordt niet terug betaald bij gemiste lessen. Gemiste lessen kunnen binnen 1 maand ingehaald worden op de andere lesavonden, altijd in overleg.

  Workshops, cursussen gaan door bij voldoende deelname (min. 3 personen, tenzij anders vermeld bij betreffende cursus, opleiding of workshop. Het lesgeld dient 2 weken van te voren betaald te zijn.

  Soms kan er bij inschrijving een klein voorschot worden gevraagd. Bij annulering wordt dit niet terug betaald.

  Ten alle tijden is bij annulering binnen 2 weken vóór aanvang van de cursus/ workshop het volledige lesgeld verschuldigd, tenzij u zelf voor een vervanger zorgt die uw plaats inneemt.

  Bij aanmelding of inschrijving binnen 2 weken bent u het volledige lesgeld verschuldigd.

  De cursus/workshop kosten worden uiterlijk op de (eerste) les voldaan.

  Als iemand door omstandigheden één les van de cursus of workshop niet kan volgen, dient men daar zo snel mogelijk een bericht van te doen bij de Modevakschool Klos & Co. In dergelijke gevallen vindt geen restitutie van deelnemersgeld plaats en kan geen aanspraak maken op een vervangende les. Toch zal ik mijn best doen om een vervangende les aan te bieden mocht dat mogelijk zijn.

  Wanneer lesgevende ziek is of verhinderd, krijgt u daarvan tijdig bericht. Hetzij telefonisch en/of per mail. In overleg zoeken we dan een vervangende datum.

  De naailessen zijn gepland op maandagavond, dinsdagavond en de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur met uitzondering van de zomervakantie.

  Gebruik van eigen machine is aan te bevelen. Er zijn ook naaimachines aanwezig om op te werken.

  Tegen een kleine vergoeding kunt u ook de lock machines gebruiken.

  Het lesgeld van de wekelijkse naailessen kan overgemaakt worden nadat de factuur ontvangen is. Wanneer u verhinderd bent , geeft dit dan zo snel mogelijk door. Bij een gemiste les krijgt u de gelegenheid binnen 1 maand de les in te halen op de andere lesdagen. Echter alleen in overleg. Lesgeld van de wekelijkse naailessen is € 40,- per maand ( 4 lessen) wanneer er 5 lesdagen in een maand vallen dan is het € 50,- .

  Wilt u stoppen met de naailessen, dan hanteren we een opzegtermijn van 1 maand.

  Bij de losse naailessen, echter alleen in overleg en als er plaats is, wordt direct afgerekend.

  De nieuwste Knip is aanwezig, patronen daaruit kunnen gebruikt worden.

  Aangeschafte materialen kunnen per les afgerekend worden.

  Door deel te nemen aan een cursus, workshop, opleiding of lessen waarbij u schriftelijk materiaal ontvangt. Beschrijvingen, tekeningen, patronen enz. gaat u een verplichting aan, dat u het materiaal of kopieën niet aan derden afgeeft.

  Bij Modevakschool Klos & Co zullen regelmatig foto’s of filmpjes gemaakt worden die gebruikt worden voor op social media of om op de website te plaatsen. Heeft u hier bezwaar tegen, kunt u dit kenbaar maken.

  Modevakschool Klos & Co

  Corrie Donders.

   

   

   

   

   

Andere documenten

Lees ook het Privacy Statement