06 - 57275117 klosenco@hotmail.com
Selecteer een pagina

Naailessen

Zelf je eigen kleding maken? Altijd op zoek naar kleding, die je uiteindelijk in geen één winkel kan vinden? Geen ervaring? Helemaal niet erg, beginners zijn ook van harte welkom bij Klos & Co. Lekker een avondje voor jezelf bezig zijn in een ontspannen sfeer.

Naailessen worden gegeven op de maandag en dinsdag avond. Er wordt gewerkt op je eigen tempo en wat je zelf wilt maken volgens een bestaand patroon bijvoorbeeld uit de Knipmode, Burda etc. Stoffen en fournituren dienen zelf aangeschaft te worden voor het te maken werkstuk.

De kosten zijn € 40,00 per maand gebaseerd op 4 lessen van twee uur . Het maandelijkse lesgeld graag  voor de eerste van de maand voldoen.. De naailessen zijn maandelijks opzegbaar. Een verzuimde les kan binnen één maand ingehaald worden op een andere lesavond.

Het is nu ook mogelijk om een losse naailes te volgen. Bijvoorbeeld: als je met een projectje bezig bent en je komt er niet uit. Of een moeilijk iets waar je hulp bij wil. Deze losse les kost € 15,- per les ( 2uur ) Deze les kan alleen als er plaats is en uitsluitend in overleg.